نیاز به مشاوره دارید؟ 88771419-021

راه اندازی اولیه تابلو فرمان های رویال

در صورتی که پروژه نصب بازسازی  و تعویض تابلو باشد نیازی به راه اندازی اولیه نبوده و می توان بدون استفاده از راه اندازی  اولیه ، کلیه سنسور ها را در یک مرحله در مدار قرار داد.

اما در صورتی که آسانسور به طور کامل از ابتدا  نصب می گردد تکنسین نصب سیستم آسانسور که دوره های آموزشی لازم را گذرانده و از تجربه کافی برخوردار می باشد می تواند در صورت رعایت احتیاط های لازم و پذیرفتن مسئولیت مخاطرات مربوطه ، برای استفاده از کابین در انجام عملیات ترمینال های معدودی از سنسور ها و کنتاکت های ایمنی و حفاظتی را موقتاً از روی تابلو پل نماید ، توجه نمائید که با پل کردن هر کدام از این سنسور ها  و کنتاکت ها برخی از ویژگی های ایمنی و حفاظتی  آسانسور از مدار خارج شده و این موضوع بسیار خطرناک می باشد. بنابراین فقط در مواقع ضرورت و با رعایت احتیاط کامل میتوان  از پل کردن ورودیها برای انجام راهاندازی اولیه استفاده کرد . بدیهی است به محض اتمام نصب فیزیکی این سنسور ها، باید سریعاً آن ها را در مدار قرار داده و پل ها را حذف نمود، و با توجه به مخاطرات این مرحله  اتصالات (پل ها) باید طوری انجام گیرند که وجود آنها کاملاً واضح باشد به عنوان مثال بهتر است از سیم های بلند (حداقل یک متر) با رنگ متمایز که در آنها به فواصل 10 سانتیمتر گره هایی ایجاد شده استفاده کرد .

برای راه اندازی اولیه باید پل های زیر (اتصالات موقت) را برقرار نمائید :

1) ترمینال های CAN ,CA1 را به ترمینال P24 متصل کنید در این حالت با توجه به حذف دو سنسور CAN ,CA1امکان برخورد کابین به کف و سقف چاه آسانسور در مود ریویزیون و  برخورد با کف چاه در وضعیت شناسایی وجود دارد، بنابراین در شرایط فوق مراقب باشیدکه حالتهای خطرناک رخ ندهد.

2) کلید ریویزیون تابلو را  در حالت ریویزیون قرار داده و ترمینال REV را به ترمینال 71 متصل کنید در این حالت مراقب باشید تابلو از حالت ریویزیون خارج نشود و فقط با شاسی ریویزیون روی تابلو ، کابین را برای عملیات نصب حرکت دهید . بعد از نصب کارکدک و بستن تراول کابل و برقراری ارتباط سریال با تابلو ، پل REV و 71 را برداشته  تا آسانسور در حالت ریویزیون از روی کابین حرکت کند.

3) عناصر مدار ایمنی آسانسور : ترمینال های 90,71,66,69,68و( 110رابه 90B )را به هم پل کنید. با اتمام مراحل بند های گذشته در صورت کامل بودن سه فاز و نداشتن جابجایی و به ترتیب بودن سیم های قدرت موتور با گرفتن شستیجهت ریویزیون روی تابلو  اگر موتور هم جهت  فرمان ریویزیون حرکت  می کند آسانسور آماده کار با مود ریویزیون با رعایت نکات ایمنی کامل می باشد برای حرکت با ریویزیون روی تابلو جهت با شستی RUN همزمان فشار داده شود.

 

توجه : بعلت پل شدن سری استوپ ها و سنسور های CA1 و CANامکان برخورد آسانسور با سقف یا کف چاه وجود دارد لذا نهایت دقت برای به حرکت در آوردن کابین در داخل چاه را داشته باشید تا حادثه ای رخ ندهد . ضمناً در صورت بروز خطاهای احتمالی پس از روشن کردن اولیه تابلو به بخش خطاها مراجعه کنید .

بعد از اجرای مراحل قبل و ایجاد قابلیت حرکت دادن کابین در مود ریویزیون بهتر است بقیه مراحل راه اندازی را با اولویت سیم کشی سنسور های ایمنی و حفاظتی ، به ترتیب زیر انجام دهید:

1) دورانداز های ایمنی و اضطراریCAN و CA1 :

دو سوئیچ قطع کن (از نوع بسته یا NC) به عنوان دور انداز اضطراری در پایین و بالای چاه آسانسور به گونه ای نصب می گردند که مسافت طی شده توسط کابین از نقطه شروع عملکرد قطع کن CA1 یا CAN (در گیر شدن سوئیچ هایCA1 یا CANبا کمان روی کابین) تا نقطه ایست کابین در مقابل طبقه انتهایی(عملکرد سنسور ایست 1CF)معادل فاصله دور اندازی توسط سنسور CF3 در طبقات میانی می باشد.

 

تیون

بعد از انجام مراحل فوق و تکمیل سری ایمنی در مدار دستور تیون را باید انجام دهید تا ارتباط بین درایو و موتور آسانسور برقرار شده و درایو بتواند با انکودر موتور مچ شود. 

برای آسان تر شدن این موارد چون داده های اولیه در واحد تست و کنترل کیفی به تابلو داده شده است  فقط شما کافیست مراحل زیر را انجام دهید:

توسط کیپد درایو  F0-01=0 بزارید و شستی BM را گرفته و نگه دارید تا فک های موتور باز شود بعد کلید RUN کیپد را فشار دهید حدود 60 ثانیه طول میکشد و موتور به صورت آرام حرکت کرده تا ارتباط برقرار شود وقتی عدد پالس  (زاویه ی انکودر) روی درایو ظاهر شد ارتباط برقرار شده است و شما می توانید F0-01=1 بزارید و در حالت رویزیون آسانسور را به بالا یا پایین به حرکت دربیاورید.

در صورت مغایرت مشخصات موتور با پارامتر های اولیه ی توان و جریان و RPM , با توجه به پارامتر های  پلاک موتور طبق ویدئو فوق عمل فرمائید.

در صورت ایجاد هرگونه خطا در درایو بعد تیون لطفا دفترچه خطا ها را بررسی کرده یا با تیم فنی پشتیبانی تماس حاصل فرمائید. 

فایل راهنمای نصب و راه اندازی تابلو فرمان آسانسور را می توانید از باکس زیر دانلود کنید.
شما می توانید نظرات و سوالات خود را از فرم زیر ارسال کنید تیم پشتیبانی در اسرع وقت پاسخ خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مجموعه علمی دانش بنیان تابلو فرمان رویال به عنوان تولید کننده تابلو فرمان آسانسور از سال 1388 فعالیت خود را با همکاری متخصصان و مهندسان باتجربه در زمینه تحقیقات و طراحی الکترونیک ، طراحـی صنعتـی و سـاخت تابلوهـای کنتـرل آسانسـور آغـاز نمـوده و هـم اکنـون ایـن شـرکت بـا حـدود 15 سـال سـابقه در تولیـد محصـولات متنـوع، بخـش قابـل توجهــی از بــازار داخــل و خــارج را در اختیــار دارد.

location_3760076 تهران، بلوار آفریقا (جردن) کوچه ناوک، پلاک 12، واحد 11

telephone_126523 تلفن : 88771419-021

:مدیر فروش:09125947826

خدمات و پشتیبانی:09120273465

 ایمیل: info@rahimzadehlift.com

تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه انفورماتیک آسانسور رحیم زاده می باشد. © 1402 – 1388

طراحی سایت محمدرضا غنی زاده

پیمایش به بالا